2013. május 14., kedd

Visszatekintés

Már egy ideje nem jelentkeztem. Vettem egy motort terepre és az foglalja le az időm egy részét. Azért vettem meg, hogy olyan helyekre is eljussak, ahová autóval körülményesebb lenne. Egyelőre el kellett adnom a fényképezőgépemet, hogy megvehessem a motort, viszont már kinéztem az utódot. Aztán tervbe van véve egy itatós les építése, amihez ugye alapos tervezés szükséges. Jelenleg nem születtek új képek, így a tavalyi képekből teszek fel jó néhányat, remélem, hogy nemsokára az új géppel is készíthetem a képeket.

















2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Jók ezek a képek, akár régebbiek, akár nem.
    Az tetszik a legjobban, hogy nem követed a mostanában divatos, szinte már műtermi jellegű, természetfotónak nevezett mű-alkotások stílusát.
    Ott már szinte hiba, ha bármi is utal a fotón arra, hogy pl. milyen környezetben készült, vagy ne adj isten kivehető a háttérből valami stb. Ja, visszatérve a krókuszos bejegyzésemhez, van egy nagyon jó weboldal ahol minden az Erdélyi szigethegységgel kapcsolatos kérdésre választ kaphatsz: http://padis.hu/

    VálaszTörlés
  2. Köszi szépen. Pedig mostanság épp ilyen műterem jellegű képek készítésén töröm a fejem. Bár ettől a vonaltól teljesen úgysem tudok elszakadni.
    Köszi a linket!

    VálaszTörlés